Сдружение Европейски образователни инициативи -

Go to content

Main menu

ГАЛЕРИЯ

Учениците от немската група на 1а клас успешно завършиха своята първа учебната година с изучаване на немски език. Те работиха усърдно и с голям ентусиазъм.
На детското парти в Интер Експо Център всяко дете получи с радостно вълнение своето първо езиково портфолио и грамота за овладяване на буквите.
С усмивки и много настроение бъдещите второкласници отбелязаха приключването на учебната година и заслужено се отдадоха на игри, танци и много забавления.


С голямо вълнение и  много ентусиазъм немската група от 1а клас представи пред родителите си и гостите сценката за раждането на Исус Христос на своето Коледното тържество. Малките артисти изпяха няколко коледни песни на немски език и реалистично пресъздадоха прекрасното коледно настроение при раждането на Исус Христос. Накрая всички деца от 1а клас отчупиха от Коледната питка с късмети и се почерпиха с лакомства. Всеки получи голям коледен подарък и и изтегли своето късметче.
Празникът остави незабравим спомен за първото участие на първокласниците на немски език.

Учениците от немската група работят с голям интерес в часовете по немски език  – те пишат, изрязват, лепят, оцветяват  и правят различни упражнения под формата на игри.
Децата с желание работят със специалните карти от системата Кикус. Увлекателните  упражнения,  изработването на Великденска книжка и календари подпомагат изучаването и усвояването на езика.

Back to content | Back to main menu